Resum Notícies Més Importants del 2014

Reportatge sobre la Cooperativa i el treball que fa als menjadors escolars de Viladecavalls i Vacarisses. ('La7manadelValles', Canal Terrassa)

Taller d’acrobàcies al Pau Casals

Més de 25 infants, de 2n curs fins a 6è, han participat en aquesta activitat, dirigida per la Mabel i l’Alex -voluntaris de +MÉS-. (+)

33 Beques menjador diàries pel curs escolar 2014-2015

Oferim un total de 33 beques menjador, que cobreix el 50% del cost. Més de 8 beques menjador per cada 200 infants que atenem… (+)

Taula rodona: ‘Menjadors ecològics a les escoles’, organitzada per l’AMPA de Bisbat d’Egara

Orientada a aclarir els dubtes sobre si és possible un altra model de menjadors més saludables… (+)

mesmes-taula-rodona-2

Ens agrada jugar al ‘joc de les cadires’

La setmana passada, els més petits de l’escola Roc Blanc de Viladecavalls van gaudir d’una molt divertida activitat al pati… (+)

+ Cohesió Social. + Oportunitats educatives.

Accedeix al vídeo de presentació que l’Obra Social La Caixa va fer de la nostra cooperativa, al ser un dels 20 projectes empresarials Guanyadors del Programa d’Emprenedoria Social 2014… (+)

A +MÉS hem donat l’1% de la mercaderia al Rebost solidari de Vacarisses

Des de la cooperativa hem fet el lliurament de la mercaderia i els diners al Rebost solidari de Vacarisses…  (+)

mesmes-rebost-vacarisses

Des de +MÉS col·laborem amb El Rebost de Terrassa

El DMS,  l’Ajuntament de Terrassa ens va encarregar que féssim un dinar solidari a Torrebonica. Una part dels diners recaptats els hem destinat al Rebost de Terrassa… (+)

300 hamburgueses vegetals i 1000 xocolates

Organitzada per l’Ajuntament de Terrassa, diverses associacions i cooperatives ens vam ajuntar per commemorar el Dia Mundial de la Salut… (+)

Jugant amb aliments saludables

Els infants han pogut participar en dos tallers, a través dels quals es pretenia ensenyar que la proteïna vegetal és molt important per al nostre organisme… (+)

El Xef del Dia a Vacarisses

Primer se’ls explica què van a cuinar, després ho presenten al menjador a la resta dels seus companys… (+)

Xef del dia

Segueix-nos en Facebook i en LinkedIn. Tenim moltes més coses per explicar-te. Clica en les icones per accedir a les nostres RR.SS.

     

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos