Qui som?

Som una cooperativa sense ànim de lucre amb un doble objectiu:

  1. Aprofitar el nostre coneixement pedagògic i nutricional per atendre millor les necessitats dels infants a l’Espai del Migdia de les escoles.
  2. Posar la nostra estructura empresarial al servei de l’equitat social, amb una obsessió: els infants.

La cooperativa està integrada per professionals amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Creiem que és l’hora de posar en marxa un projecte empresarial que doni noves respostes a les necessitats que, des dels diferents àmbits, es plantegen cada vegada amb més força. 

La confiança que ens ha fet l’Ajuntament de Vacarisses condedint-nos la gestió de l’Espai del Migdia de les escoles Pau Casals, La Font de L’Orpina, El Xic i El Cuc reafirmen la validesa d’un projecte que creix amb força i ambició social. També comptem amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, del Consorci Sanitari de Terrassa (a través del Living Lab del Parc de Torrebonica) i de la Fundació La Caixa. A més, som part integrant de la XAC (Xarxa de Cooperatives).

Fullet, +Més. eficiència social

 
Podeu descarregar-vos més informació en format PDF
També disposem de la versió en castellà en format PDF

 +Més

 

Missió:
Oferir un coixí d’atenció als infants que aposti per una major qualitat nutricional i pedagògica, així com  recursos per a les famílies,  dins i fora de l’escola, que facin de la crisi una oportunitat d’eficiència social.

 

logo petit

 

 

 

 

 

 

XarxaCoop

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos