Legal

El present avís regula l’ús del servei de la pàgina web “www.mesmes.cat” (d’ara endavant “lloc web”) de +MÉS EFICIÈNCIA SOCIAL, S.C.C.L. (d’ara endavant “+Més”) d’acord amb les Lleis Espanyoles.

+Més, amb domicili social al Carrer Prim,76, 1º 2ª, Codi Postal 08222, Terrassa, Barcelona (Espanya) amb NIF número F66040700, inscrita en el full 14268, inscripció primera del llibre de inscripcions se Societats Cooperatives de Serveis Territorials. Registre Sanitari de Indústries i productes alimentaris de Catalunya 26.07182/CAT.

Aquest web facilita als usuaris la utilització d’alguns serveis del +Més i el seu ús compromet a l’usuari a l’acceptació de totes les disposicions incloses en aquest document al moment en que l’usuari utilitzi el lloc web, ja que pot sofrir modificacions. Per altra banda, l’usuari assumeix que el lloc web està condicionat a Internet i aquest no té una seguretat totalment invulnerable excloent a +Més en casos de l’alteració d’aquesta seguretat.

1. CONDICIONS D’ÚS: 
L’Usuari es compromet a utilitzar el lloc web, serveis i continguts respectant la moral, els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic. L’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels Serveis amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en el present Avís Legal, lesius dels drets i interessos de tercers. L’Usuari es compromet a no transmetre, difondre, modificar, descompilar o posar a disposició de tercers informació o material contingut en el lloc web.

2. ENVIAMENT DE CORREU: 
L’Usuari no podrà remetre, ni enviar, ni utilitzar informació facilitada por +Més a tercers sense haver-ho sol·licitat a +Més.

3. INCLOURE HIPERENLLAÇOS CAP EL SITE: Aquells usuaris o tercers que vulguin tenir un enllaç accedint al lloc web de +Més hauran de complir que la pàgina web en la que s’estableixi l’hiperenllaç no contindrà informacions o continguts il·lícits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptats i a l’ordre públic, com així tampoc contindrà informació contrària a qualsevol dret a tercers.

4. MARQUES: Totes les marques o distintius d’aquestes que apareguin en el lloc web són propietat de +Més Eficiència Social, S.C.C.L ., o de tercers,  i no donen llibertat a l’Usuari ni cap dret d’explotació d’aquests tret d’allò estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

5. CONTINGUT: +Més no assumeix cap responsabilitat en relació directa o indirecta amb el material inclòs en aquest lloc web ni es responsabilitza d’actes ocasionats per tercers que afectin al lloc web. A més, podrà retirar o suspendre en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ la prestació dels Serveis a aquells usuaris que incompleixin l’establert en el present Avís Legal.

6. MODIFICACIONS:  +Més es reserva el dret a modificar serveis, condicions i continguts en aquest lloc web sense previ avís, així com les seves notificacions i promocions per e-mail. Per a qualsevol notificació, els Usuaris podran posar-se en contacte amb +Més Eficiència Social, S.C.C.L.,  a través d’aquest e-mail: info@mesmes.cat o trucant al número de telèfon de +Més: 93 786 49 27.

 

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

D’acord amb la Llei de protecció de dades de Caràcter Personal, +Més Eficiència Social, S.C.C.L. recull les dades facilitades pels Usuaris en una base de dades de forma segura i pren mesures per a que així sigui.

1. AUTENTICITAT DE LA INFORMACIÓ:

Tota la informació que faciliti l’usuari a través dels Serveis haurà de ser certa. L’usuari garantitza l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui, així com mantenir la informació facilitada a +Més Eficiència Social, S.C.C.L. permanentment actualitzada d’acord a la situació real de l’usuari. En tot cas l’Usuari serà l’únic responsable de la informació falsa o inexacta que doni i dels perjudicis que causi a +Més Eficiència Social, S.C.C.L.: o a tercers per la informació que faciliti.

2. DADES PERSONALS:

Per utilitzar alguns dels serveis, es possible que l’usuari tingui que proporcionar prèviament a +Més Eficiència Social, S.C.C.L.  certes dades de caràcter personal de manera voluntària. Aquestes dades només podran ser cedides a tercers en el cas d’una acceptació prèvia de l’Usuari. Els usuaris poden exercir el dret a l’accés, modificació i o cancel·lació de les seves dades.

Per a qualsevol notificació, els Usuaris podran posar-se en contacte amb +Més Eficiència Social, S.C.C.L.,  a través d’aquest e-mail: info@mesmes.cat o trucant al número de telèfon de +Més: 93 786 49 27.

 

 

logo petit

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos