Consum col·laboratiu

+-mercat_2-mes

 

Objectiu

Dinamitzar i estimular els comportaments individuals i col·lectius, mitjançant un consum col·laboratiu i responsable.

El Consum Col·laboratiu ofereix més oportunitats per satisfer les necessitats de les persones, especialment en aquests moments de crisi, a la vegada que enforteix les actituds  de respecte cap a la societat i el medi ambient.

Les escoles viuen en primera línia l’actual situació de crisi, però també son un marc de socialització que pot fer possible la cobertura de necessitats més enllà de la transacció mercantil. A +MÉS ho fem retornant a la societat el 100% dels nostres excedents, posant en contacte a les famílies per generar processos cooperatius entre la mateixa societat.

 

Com ho fem?

Des de +MÉS estem desenvolupant diversos projectes amb l’objectiu de promoure una major equitat per als infants i les seves famílies:

  1. Dediquem el 100% dels excedents de la cooperativa a BEQUES MENJADOR: 7 beques menjador / 200 usuaris.
  2. Implementem un MERCAT D’INTERCANVI de béns i de temps entre famílies i infants de les escoles que gestionem.
  3. Dediquem l’1% de la mercaderia a CISTELLES composades de verdura, fruita, carn i ous, servides des de les nostres cuines i destinades a persones amb risc d’exclusió social.
  4. Sabem que si volem infants ben atesos hem de vetllar també per les seves famílies. Dissenyem circuïts de consum (restaurants, botigues…) que no discriminin a les persones amb risc d’exclusió social. Treballem per garantir un accés al consum en igualtat de condicions, i acompanyem aquesta tasca amb formació personalitzada. També oferim suport a la reintegració al mercat laboral per a les persones que ho necessitin.

 

 

 logo petit

 

 

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos