Xerrada sobre l’alimentació en edat escolar

Xerrada sobre l’alimentació en edat escolar

Ahir dimecres es va dur a terme una xerrada sobre l’alimentació en edat escolar a la localitat de Vacarisses.

La xerrada va promoure l’alimentació saludable, treballant-la sempre des d’eixos alimentaris essencials per a +més com poden ser la combinació correcta d’aliments, de forma variada i equilibrada, donant importància a la nova piràmide d’aliments elaborada per la Generalitat. L’alimentació ecològica, de producció integrada, de km 0 i rica en proteïna vegetal, ja que la proteïna vegetal combinada amb cereals, té un valor nutritiu similar al de la carn. Tenint en compte sempre l’eix alimentós d’una dieta mediterrània amb productes com l’oli d’oliva.

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos