Gaudim d’El Dia Mundial de la Salut un any més

Gaudim d’El Dia Mundial de la Salut un any més

Com ja és tradició a la cooperativa, aquest any  l’Ajuntament de Terrassa també ens ha encarregat la participació en el Dia Mundial de la Salut. La jornada començava amb una gran xocolatada, per continuar amb una activitat molt divertida per als més petits: un taller de cuina saludable.

Un centenar d’infants de diferents edats s’han apropat,el passat 10 d’abril al parc Vallparadis de Terrassa, on els nostres companys Gorka i Consol els han ensenyat a cuinar dues receptes amb un ingredient estrella: proteïna vegetal.

mesmes-dms-vallparadis-terrassa (1) mesmes-dms-vallparadis-terrassa (2) OK

Les receptes de pasta a la carbonara de tofu i crestes amb verdura i llegums ha causat sensació, fins i tot els pares i mares van preguntar als nostres companys per les receptes per poder fer-les a casa amb els infants. Va ser tot un èxit!

Un any més, ens sentim orgullosos de poder dir que hem fet un pas més per promocionar una alimentació saludable a la ciutat, la qual té un doble avantatgemés salut i una inversió de present i de futur pel medi ambient.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos