El 88% dels enquestats troben la gestió del menjador de Pau Casals satisfàctoria

El 88% dels enquestats troben la gestió del menjador de Pau Casals satisfàctoria

L’enquesta mostra unes dades molt positives que reforcen i impulsen un projecte diferent que parteix de la promoció de la salut alimentària, a través de l’ecologia, la proximitat i la proteïna vegetal, en l’àmbit alimentari i la participació dels infants a l’espai del migdia.

L’enquesta realitzada a les famílies dels infants de l’escola Pau Casals de Vacarisses reflecteix una gran acceptació de l’alta freqüència de verdures i hortalisses en els nostres menús, amb un 90 % que hi està d’acord amb la freqüència i dintre d’aquest percentatge un 13% que encara en voldria més.
La gran aposta dels nostres menús, la introducció de la proteïna vegetal, també ens ha sorprès gratament: el 68% dels enquestats hi està d’acord o encara aposta per més freqüència.

Pel que fa a l’atenció dels infants, es important que les famílies també apostin -com fem nosaltres- per que els nens i nenes puguin proposar i decidir en certs àmbits, i no tant sols siguin escoltats.  Les assemblees amb els infants són un gran instrument per parlar, reflexionar i fer un espai d’empoderament dels infants a l’Espai del Migdia.

Si llegim tota la enquesta atentament, veurem àmbits de millora que anotem i pensem treballar amb molta il·lusió: la millora de les habilitats en gestionar conflictes, tant entre els infants, com amb les monitores; millorar encara més la comunicació amb les famílies; etc. Però entenem que la consolidació d’un projecte tant innovador ha de fer sentir bé a tota la comunitat educativa i, especialment, a les monitores i cuineres del centre.

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos