Novetats en les cuines de les nostres escoles

Novetats en les cuines de les nostres escoles

Des de començaments de curs, hem introduït diversos canvis en les cuines de les escoles que gestionem. La compra directa a Mercabarna, les amanides per compartir al centre de la taula, o la introducció de noves receptes culinàries, són algunes de les novetats que podem trobar en elles.

Compra directe a Mercabarna

El mes de novembre, la cooperativa va prendre la decisió de deixar de comprar a proveïdors per anar directament a buscar les fruites i verdures a Mercabarna, on comprem a les cooperatives del Baix Llobregat fonamentalment, per assegurar la proximitat i que les fruites estiguin madurades a l’arbre -quan poden ser de temporada-. Això ha implicat una millora substancial de la qualitat d’aquests aliments, reduint així el malbaratament dels mateixos i garantint la proximitat de tots els productes.

mesmes-mercabarna

 

Amanides per compartir al centre de la taula

Aquest any, un cop a la setmana posem amanida al centre de la taula per a compartir amb els companys de taula. Això ha fet incrementar el consum  d’amanida per part dels infants, ja que els engresca molt positivament la iniciativa. A més ens ha ajudat a treballar valors de respecte i aprendre a compartir també a taula.

Introducció de noves receptes culinàries

L’àrea d’alimentació ha donat un gir més per a seguir potenciant el menjar saludable. Aquesta vegada s’ha apostat per la fruita en els plats principals, com a acompanyament o complement. Els plats que més agraden als infants de les nostres escoles són el pollastre rostit amb taronja i la vedella estofada amb pera.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos