Les escoles El Roure Gros i El Roure Xic s’uneixen al nostre projecte… i nosaltres al seu

Les escoles El Roure Gros i El Roure Xic s’uneixen al nostre projecte… i nosaltres al seu

El 29 de febrer hem iniciat a treballar amb dues escoles de Santa Eulàlia de Riuprimer, una vila al costat de Vic. El Roure Gros, escola d’Infantil i Primària, i El Roure Xic, escola Bressol.

Ambdues escoles tenen un Projecte pedagògic molt innovador, i la participació dels infants a l’Espai del Migdia és total. Es curiós com en El Roure Gros, d’una forma ordenada, els infants quasi s’autogestionen el menjador, agafen el menjar des de P3, retornen el brut que han menjat i “netegen” les taules.
Des del punt de vista de l’Espai del Migdia, és una escola que ens pot aportar coneixement a aplicar en tot el nostre projecte.

Com ha passat amb la resta d’escoles que gestionem, al començament els feia una mica de respecte el tema de la proteïna vegetal, però després de la seva primera reunió, l’acceptació amb els infants ha sigut total.

A la cooperativa estem molt contents amb aquesta nova incorporació. Ens ha agradat molt, veure un equip molt compacte alhora de treballar, pensant en els infants i les seves necessitats en tot moment.  De moment, una gran experiència.

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos