Visitem Vegetalia, un dels nostres proveïdors de proteïna vegetal

Visitem Vegetalia, un dels nostres proveïdors de proteïna vegetal

mesmes-vegetalia-2Aquesta primavera hem fet una visita a Vegetalia, una de les dues empreses que ens proveeix de la proteïna vegetal que utilitzem per a l’elaboració dels nostres menús a les escoles que gestionem: el tofu, el seitan, els frankfurts vegetals, els germinats, les vegeburguers i els vegenuggets.

En aquesta visita, ens han obert les seves portes de bat a bat, i hem pogut conèixer de prop les seves instal·lacions, així com el procés de producció dels diferents productes, la maquinària que utilitzen…

Situada en un paratge excepcional, dins de la comarca natural del Moianès, al poble de Castellcir, Vegetalia treballa en una alimentació de qualitat, i busca l’equilibri dels valors educatius i culturals, la riquesa de recursos que ens ofereix l’entorn i la sostenibilitat mediambiental.

L’empresa elabora i distribueix, des de 1986, una àmplia gamma de productes ecològics i és pionera en la fabricació de proteïna vegetal.mesmes-vegetalia-1

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos