Preparem el Dia Mundial de la Salut a Torrebonica

Preparem el Dia Mundial de la Salut a Torrebonica

Després de l’èxit que va tenir el Dia Mundial de la Salut l’any passat i de com ens ho vam passar, hem volgut repetir i l’Ajuntament de Terrassa ha dipositat la seva confiança en la cooperativa un any més.

El proper 19 d’abril esteu tots convidats a la celebració del Dia Mundial de la Salut, que tindrà lloc a Torrebonica a partir de les 10h, on gaudirem d’una caminada, bicicletada, xocolatada, diferents tallers i jocs pels infants, un dinar solidari, i moltes coses més.

Des de +Més farem com l’any passat: ens encarreguem de donar la xocolata (és gratis!)  i farem el dinar, on l’import serà de 4,5 euros (el mateix preu que l’any passat).
El menú és:
Amanida mixta: bouquet d’enciams, olives verdes, espàrrecs i blat de moro.
Botifarra de porc a la brasa, filet vegetal marinat a la brasa i una llesca de pa de pagès amb tomàquet.
– Una peça de fruita.

Organitzen l’Ajuntament de Terrassa i la EUIT (Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa), adscrita a la UAB; amb la col·laboració de +Més Eficiència Social, la Diputació de Barcelona, Escola Municipal Art i Disseny Terrassa ​​, el Mercat de la Independència, i Creu Roja Terrassa, entre d’altres.

Us hi esperem! 🙂

mesmes-diamundialdelasalut mesmes-diamundialdelasalut2

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos