Ahir, a Ràdio Santa Perpètua…

Ahir, a Ràdio Santa Perpètua…

Els nostres companys Consol, Gorka i Joan van assistir com a convidats al programa ‘Deixa’m Tastar‘ de Ràdio Santa Perpètua, a la localitat veïna de Santa Perpètua de Mogoda.

Els infants, les seves famílies i l’alimentació a l’escoles que gestionem van ser els protagonistes de la tarda d’ahir a l’entrevista que el Marc Orozco i la Xènia Roset, conductors del programa, ens van fer a les seves instal·lacions.

La Xènia, que es declarava molt carnívora des de petitona, es va interessar molt per tot el tema de la proteïna vegetal i la gran acceptació que està tenint la seva implantació a les nostres escoles. I és que, per al nostre equip de monitors, el repte és educar en l’alimentació. Atès que, com apuntava el nostre company Joan “els gustos s’eduquen, no s’imposen”.

Aquí us deixem l’enllaç al programa complet. A partir del minut 12, trobareu l’entrevista completa.

Esperem que us agradi!

 

 

mesmes-entrevista-radio-santaperpetua

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos