Tallers de nutrició per als infants: ‘Què mengem i per què’

Tallers de nutrició per als infants: ‘Què mengem i per què’

Des de principis de febrer, a l’escola Rosella es realitzen uns tallers de nutrició per als infants dirigits per la Consol, la nostra coordinadora d’alimentació. Aquests sorgeixen com a complement de la nostra activitat estrella, “El Xef del Dia“, ja que en algunes ocasions hi ha infants que no entenen molt bé per què es fa.

Les sessions són setmanals i voluntàries per a tots els alumnes des de 1r fins a 6è, i pretenen ajudar els més petits a entendre millor els aliments que consumeixen i el petit canvi que hi ha hagut al menú respecte a anys anteriors. De la mateixa manera, parlem dels gustos  que cadascú ha anat adquirint al llarg de la seva vida i de l’important que és saber adquirir nous gustos, ampliant així el ventall d’aliments que consumim.

mesmes-taller-nutricio2 mesmes-taller-nutricio

La Consol ens parla de la resposta obtinguda en els primers tallers: “Es molt xulo perquè ells veuen que són importants i, sobretot, que no han de sentir que se’ls imposa res sinó al contrari, que se’ls té molt en compte i que fem els canvis de recepta que calgui, fins trobar la recepta que més els agradi a la majoria.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos