Participem a l’estrena del documental ‘Torrebonica, Pícnic de la Memòria’

Participem a l’estrena del documental ‘Torrebonica, Pícnic de la Memòria’

Com ja sabeu, la setmana passada es va presentar el documental ‘Torrebonica, Picnic de la Memòria‘ al Cinema Catalunya de Terrassa. Una producció de la televisió municipal, Canal Terrassa, que recorda els diferents usos que ha tingut aquesta masia emblemàtica de la ciutat al llarg de la seva història, i amb la qual es vol posar en valor la memòria de les persones com a patrimoni de la societat.

Des de l’Àrea de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social ens van demanar que féssim un petit berenar saludable per als 300 assistents. El formatge amb codony i els fruits secs van ser els protagonistes d’aquest berenar que vam preparar amb tot l’afecte des de +MÉS per a aquest acte.
mesmes-picnic-memoria-torrebonica4 mesmes-picnic-memoria-torrebonica2mesmes-picnic-memoria-torrebonica3 mesmes-picnic-memoria-torrebonica1

S’aconsella menjar un grapadet de fruits secs al dia.

Aquest film s’emmarca dins del projecte TorreBonica Living Lab i la recent adhesió de la ciutat a la Xarxa de ‘Ciutats Amigues de la Gent Gran’ -promoguda per la OMS-. La producció ha comptat  amb el patrocini de l’Ajuntament de Terrassa i l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional, i amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos