A +Més estem compromesos amb el projecte ‘Recooperem’

A +Més estem compromesos amb el projecte ‘Recooperem’

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental està duent a terme un projecte per reduir el malbaratament alimentari en diferents àmbits (restaurants i menjadors escolars, entre altres), i a +MÉS hem decidit sumar-nos-hi.

El passat mes de gener vam tenir una reunió a Viladecavalls amb representants de les entitats encarregades de tirar endavant aquest projecte: el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, l’Agència de Salut Pública i Nutrició Sense Fronteres, conjuntament  amb l’Ajuntament del poble.

L’Ajuntament de Viladecavalls s’ha compromès a comprar uns congeladors que s’instal·laran a l’Associació Vida i Pau (ONG de Viladecavalls on és fa el lliurament dels aliments) per desar-hi els aliments; mentre que +MÉS ens comprometem a fer el transport de l’aliment sobrant -és a dir, dels aliments cuinats que no s’han servit a les escoles -, ja que comptem amb una furgoneta isotèrmica, que utilitzem cada dia per al transport dels menús entre les escoles.

L’objectiu era trobar un acord per desenvolupar el projecte, i ho hem fet gràcies a les ganes de col·laborar de tothom.

El següent pas serà una formació per tots els nostres cuiners de Vacarisses i Viladecavalls, per part de Nutrició Sense Fronteres.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos