Ens agrada jugar al ‘joc de les cadires’

Ens agrada jugar al ‘joc de les cadires’

La setmana passada, els més petits de l’escola Roc Blanc de Viladecavalls van gaudir d’una molt divertida activitat al pati: el “joc de les cadires’, amb la Mª Carmen i la Toñi, les seves monitores.

En dos grups de 15 infants cadascun, van ballar al voltant de les cadires, al ritme de la música, molt atents perquè ningú volia quedar-se sense la seva cadira. Tots i totes volien ser guanyadors, fins i tot algun dels que quedaven eliminats intentava fer trampes per no deixar de jugar!

Perquè això no passi, i recollint un suggeriment de l’Anna, una mare exmonitora de lleure, la pròxima vegada que fem aquest joc el farem com ella proposa: “Quan jo era monitora fèiem el mateix joc, però en comptes d’eliminar al nen que es quedava sense cadira, el que fèiem era que quan es parava la cançó, tots els nens sense excepció havien de ser a dalt de les cadires (drets, asseguts,…). Cada vegada es treu una cadira, per tant la cosa es va complicant i els nens han de col·laborar entre ells per no perdre.” I continua explicant: “Aquesta variant té varis avantatges: una és que cap nen es queda eliminat, per tant tots ho passen bé fins al final; l’altre, que han de col·laborar i no competir entre ells, i és un joc més relaxat perquè no han de córrer per guanyar, sinó que han de posar-se d’acord i esperar a que un company els ajudi. Sobretot quan queden 2 o 3 cadires!“.

Gràcies per la teva aportació Anna. 😀

mesmes-ball-cadires3

mesmes-ball-cadires

Quan va acabar l’activitat, les monitores ens van explicar que s’ho havien passat molt bé i que tothom havia participat activament fins al final. Alguns ja volen repetir! I això ens agrada molt.

mesmes-ball-cadires4

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos