El Xef del Dia a Pau Casals presenta: ‘Hamburguesa de seitan i pastanaga a la planxa’

El Xef del Dia a Pau Casals presenta: ‘Hamburguesa de seitan i pastanaga a la planxa’

I el dia va arribar! La segona edició del Xef del Dia ha arribat a Pau Casals per quedar-se fins Nadal!

Els infants, Xefs per un dia, van estar molt receptius: observant, tocant, olorant… Amb una il·lusió i unes ganes increïbles per aprendre i demostrar davant dels seus companys i companyes tot el que havien après. I per descomptat, emocionats per portar el barret, el davantal i els guants de vinil per cuinar. Ens vam sentir molt orgullosos dels vostres fills i filles.

mesmes-xefdeldia4 (bis)Aquesta vegada el plat estrella va ser: Hamburguesa de seitan i pastanaga. Després d’una breu explicació sobre la seva composició i de com s’extreu el gluten de la farina, la nostra Coordinadora d’Alimentació, Consol, i el nostre Xef, Gorka, van donar als infants diferents opcions per cuinar el seu plat: al forn, a la planxa… Finalment van decidir que a la planxa els hi agradava més!

El millor va venir al final, quan els va tocar sortir ‘a l’escenari’. Van explicar tot el procés als seus companys i companyes, i la seva decisió que el proper dia l’hamburguesa de seitan i pastanaga es cuini a la planxa des de Font de l’Orpina.

mesmes-xefdeldia3La preparació dels aliments es va realitzar a l’obrador que aquest any hem habilitat a la cuina de Pau Casals. Com que és un obrador pensat per elaborar en fred, per realitzar l’activitat, vam portar un petit forn elèctric i un fogonet.

Els protagonistes d’avui del Xef del Dia són Xavier Pérez i Miquel Castilla, tots dos de 6è, i Naroa Ramos i Júlia García Hidalgo, de 4art. (A la foto)

Propera parada… les Escoles de Viladecavalls! 🙂
Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos