Èxit rotund del primer taller sobre nutrició i alimentació saludable a Viladecavalls

Èxit rotund del primer taller sobre nutrició i alimentació saludable a Viladecavalls

Més de 60 famílies han assistit al primer taller sobre alimentació saludable que ha tingut lloc a les escoles Roc Blanc i Rosella, de Viladecavalls, i que ha estat dirigit per la nostra companya Anna Pons, nutricionista de IADIN (Institut d’Assessorament Dietètic i Nutricional).

mesmes-taller-nutriciónA les AMPA de les escoles els ha agradat molt com s’han dut a terme els tallers, sobretot de inici, en què l’Anna ha proposat un petit exercici sobre la relació entre els sentiments i el menjar: com un producte, o un gust, ens pot transportar a una data, a un moment determinat.

Les famílies s’han interessat molt per saber què mengen els seus fills i filles a l’escola i per què. Així, hem pogut donar resposta a les seves preguntes sobre alimentació saludable, proteïna vegetal, la llista de la compra, els hàbits diaris, etc.

Ha estat una trobada molt gratificant, que pares i mares han pogut aprofitar al màxim, gràcies també a les monitores de +MÉS, que han col·laborat oferint un servei de canguratge gratuït per a totes les famílies que ho han sol·licitat.


Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos