+MÉS compromesos amb l’alimentació saludable

+MÉS compromesos amb l’alimentació saludable

A +MÉS hem arribat a un acord amb SanyGran, una empresa de Tudela que fabrica i comercialitza una base de proteïna vegetal per tot el món, per crear i portar endavant un projecte de Laboratori d’Alimentació Saludable.

La Comissió Europea està potenciant projectes que permetin desenvolupar els recursos i capacitats que excel·leixin en cada regió europea i que siguin sostenibles econòmicament. En el marc d’aquesta estratègia, que s’anomena RIS3, +MÉS Eficiència Social lidera un projecte de Laboratori de Proteïna Vegetal i Alimentació Saludable, amb un doble objectiu: introduir al mercat plats nutricionalment i organolèpticament de molta qualitat i que estiguin a l’abast econòmic de tota la població, bé sigui a través dels canals de distribució comercials habituals, bé sigui a través del que anomenem restauració social i col·lectiva.mesmes-sanygran-web

A dia d’avui, a més de l’acord amb SanyGran, a la cooperativa comptem amb l’aval i l’aixopluc de l’Ajuntament de Terrassa, a través del Quadrant 0 i LEITAT que, de fet, serà qui presentarà el nostre projecte a la Generalitat i a Europa. També comptem amb el suport del Consorci Sanitari de Terrassa i, possiblement, s’integrarà alguna universitat com a col·laboradora del projecte. Està en estudi la adhesió d’altres socis.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos