A +MÉS hem donat l’1% de la mercaderia al Rebost solidari de Vacarisses

A +MÉS hem donat l’1% de la mercaderia al Rebost solidari de Vacarisses

A +MÉS Eficiència Social dediquem l’1% de la mercaderia al banc d’aliments, i per això des de la cooperativa hem fet el lliurament de la mercaderia i els diners al Rebost solidari de Vacarisses. Gràcies als proveïdors que han volgut col·laborar amb nosaltres en aquesta iniciativa, l’import ascendeix a 450€, i inclou pasta, arròs, llegums, llet, oli d’oliva, sucs, pa…. i diners perquè les famílies puguin comprar, en les diferents botigues de la vila, els productes frescos que completen la seva alimentació.

mesmes-rebost-vacarissesEls proveïdors que han ajudat a portar a terme aquesta iniciativa són, entre d’altres, Olis Bargalló, Pedial i el Forn.

Han assistit a l’acte de lliurament, el 1r Tinent d’alcalde i Regidor d’Ensenyament del Ajuntament de Vacarisses, el Sr. Josep Maria Gibert, la Regidora de Acció Social, Cooperació i Solidaritat, la Sra. Anna Singla, i el President de la nostra cooperativa, Joan Costa.

El 1r Tinent d’Alcalde ha destacat que aquest contracte de serveis que va començar el curs 2013-2014, amb la cooperativa +MÉS Eficiència Social, “està essent tot un model d’èxit per les necessitats del infants de Vacarisses”.

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos