Presentem la nova cuina de Font de l’Orpina

Presentem la nova cuina de Font de l’Orpina

Al voltant de 60 pares i mares de les quatre escoles de Vacarisses van assistir a l’acte de presentació de la nova cuina central, situada a l’escola Font de l’Orpina.

El nostre company Gorka G. Lera, cap de cuina de Font de l’Orpina, va realitzar una visita guiada perquè els assistents poguessin veure quins han estat els canvis a la nova cuina, com per exemple, la incorporació del nou forn mixte convecció – vapor, que permetrà fermesmes-presentació-cuina-4
verdures al vapor o plats al forn més variats.

D’altra banda, es va oferir a les famílies un tast d’aliments basats en la proteïna vegetal, perquè els presents coneguessin de primera mà quins són els productes que oferim als seus fills i filles al menjador escolar. I podem dir que, en general, la resposta va ser molt positiva.

A més, vam oferir un servei de canguratge a càrrec de les monitores dels centres de Vacarisses, que va resultar ser un èxit. Es van realitzar diverses activitats i tallers, i hi van participar més de 20 nens i nenes.

Unes 6-7 mares i pares van mostrar el seu desacord amb el fet que els seus fills i filles tinguin una alimentació rica en proteïna vegetal. Sabem que és un cert canvi de la cultura gastronòmica de la nostra societat. I això sempre costa una mica. El nostre repte és ajudar amb el nostre granet de sorra als diferents estaments a aconseguir que els infants tinguin una alimentació més saludable, tal i com es desprèn de la nova piràmide d’aliments aprovada per la Generalitat de Catalunya.

L’acte va ser organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Vacarisses. Hi va assistir també la Inspectora d’Ensenyament, la Sra. mesmes-presentació-cuinaRosa Santasusana, que ens va felicitar per la iniciativa. Concretament va dir que “És bastant excepcional que una empresa, amb la col•laboració de l’Ajuntament, s’impliqui d’aquesta manera per aconseguir millorar l’alimentació dels infants als menjadors escolars de l’escola pública“.

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos