33 Beques menjador diàries pel curs escolar 2014-2015

33 Beques menjador diàries pel curs escolar 2014-2015

Aquest curs escolar, han confiat en el nostre projecte de menjadors sostenibles i inclusius les escoles de Vacarisses Font de l’Orpina i Pau Casals, d’Infantil i Primària, i les escoles bressol El Xic i El Cuc. A Viladecavalls també ho han fet les escoles d’Infantil i Primària Roc Blanc i Rosella i les escoles bressol Can Tries i Barromina. Oferim un total de 33 beques menjador, cadascuna de les quals cobreix el 50% del cost. Això suposa una ajuda de més de 8 beques menjador per cada 200 infants que atenem.

33 BECAS COMEDOR 2

L’àrea de Serveis Socials de cada ajuntament en serà el regulador i gestionarà la seva adjudicació, seguint el criteri d’atorgament de beques del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

El projecte el desenvoluparem, més que mai, compromesos amb l’alimentació saludable basada en la proximitat, l’alimentació ecològica, de producció integrada i rica en proteïna vegetal. També prioritzem una atenció als infants basada en l’escolta activa a l’infant, la inclusivitat i un Espai del Migdia basat en racons, on l’infant esculli l’activitat que vol realitzar i pugui descansar per recuperar forces per poder estar atent durant la jornada lectiva de la tarda.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos