Des de +MÉS Eficiència Social col·laborem amb El Rebost de Terrassa

Des de +MÉS Eficiència Social col·laborem amb El Rebost de Terrassa

S’ha celebrat l’acte de lliurament dels diners recaptats per +Més, el Dia Mundial de la Salut, per El Rebost de Terrassa.

El Dia Mundial de la Salut, l’Ajuntament de Terrassa ens va encarregar que féssim un dinar solidari a Torrebonica amb l’assistència d’unes 300 persones. Una part dels diners recaptats els hem destinat al Rebost de Terrassa.

+Més_ElRebost

L’acte de lliurament s’ha dut a terme al centre de distribució social d’aliments El Rebost. Hi  han assistit el president local de Creu Roja, Marià Gàllego;  Joan Costa, President de la nostra cooperativa; Manuel Pérez, Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones; i Carme Julià, en representació de la Fundació Sant Llàtzer. A més de personal tècnic municipal.

Joan Costa ha lliurat dels diners amb una caixeta reciclada amb plantes aromàtiques al Sr. Marià Gàllego.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos