+MÉS participa en una xerrada sobre cooperativisme a Terrassa

+MÉS participa en una xerrada sobre cooperativisme a Terrassa

EL PASSAT MES DE NOVEMBRE ES VAN DUR A TERME UNES XERRADES SOBRE COOPERATIVISME a l’Ateneu Candela de Terrassa, i +MÉS va participar a la Taula Rodona sobre “Experiències de producció, consum i finançament pel comú“, juntament amb les entitats de Banca Ètica COOP57 i Mec2010.

Joan Costa, president de la nostra cooperativa, va explicar en què consisteix una organització en xarxa, és a dir, una organització democràtica i cooperativa.

Aquesta xerrada s’emmarca dins del cicle de conferències ‘La producció col·lectiva a Terrassa. Passat, present i futur‘, organitzada per l’Ateneu Candela, l’Ajuntament de Terrassa, La Cultura no s’atura, el Centre d’Estudis Històrics de Terrassa i l’Arxiu Històric Comarcal de Terrassa.

Si voleu veure el vídeo de la xerrada, cliqueu aquí.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos