La piràmide d’aliments pot ser divertida!

La piràmide d’aliments pot ser divertida!

AQUESTA PRIMAVERA, ELS NENS I NENES DE LES ESCOLES DE VACARISSES han fet el taller de la Piràmide d’Aliments a l’Espai del Migdia, de la mà de les nostres companyes Irene i Consol, Coordinadora de Monitoratge i Coordinadora de Alimentació, respectivament.

+MÉS-piràmide-aliments

A través d’un joc en que els infants col·locaven els diferents aliments a la piràmide, difereciem quins són els aliments que hem de consumir en la nostra dieta diària, i quins hem de consumir setmanal i ocasionalment.

Ha estat un taller molt participatiu, en el qual, curiosament, els infants han demostrat un especial interès en per què s’ha de menjar de tot, i de manera equilibrada… Encara que alguns han volgut “colar” els gelats i caramels a la base de la piràmide!

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos