+ MÉS Eficiència Social seleccionada per l’Obra Social de La Caixa

+ MÉS Eficiència Social seleccionada per l’Obra Social de La Caixa

DE 250 PROJECTES PRESENTATS A TOT L’ESTAT, 20 SON ELS PROJECTES GUANYADORS DEL III PROGRAMA D’EMPRENEDORIA SOCIAL DE LA FUNDACIÓ LA CAIXA

A la tarda d’ahir, es presentaven, al Palau Macaya de Barcelona, els 20 projectes empresarials guanyadors del Programa d’Emprenedoria Social que organitza l’Obra Social de La Caixa, per donar suport a noves empreses que centren els seus esforços  en l’innovació per obtenir un alt impacte social. I a +MÉS Eficiència Social estem molt orgullosos de poder dir que som un d’aquests 20 projectes seleccionats, amb el nom de +COHESIÓ SOCIAL +OPORTUNITATS EDUCATIVES. 

Els mitjans de premsa nacional ens han presentat com el projecte emblemàtic pel que fa als projectes catalans.

Jaume Lanaspa, director executiu de l’Obra Social La Caixa, ha resaltat que ” el programa ha estat tot un èxit i ha aconseguit consolidar-se en aquests tres anys, gràcies a la qualitat i la quantitat creixent de projectes que s’ han anat presentant “.

mesmes-caixabank7

Com a projecte seleccionat  disposarem d’una Tutoria empresarial per part de l’Obra Social de La Caixa, Promoció i Visualització del projecte, Formació per a dues persones de la cooperativa, la María José Cambra (Coordinadora de l’Àrea de les Persones) i l’Antònia Bou (Coordinadora d’Administració i Finances), amb un curs de Direcció d’Empreses Socials, a través d’ IESE, i una subvenció a fons perdut per finançar el nostre projecte social.

Per al lliurament de les acreditacions, han presidit la taula, Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació, que  ha lliurat l’acreditació al nostre Coordinador General Joan Costa; Josep Valor, professor de l’IESE Business School; Jordi Nicolau, director executiu territorial de La Caixa a Catalunya; i el ja esmentat, Jaume Lanaspa. A més, ha dirigit la cerimònia el Sotsdirector General de l’Obra Social La Caixa, Albert Sòria.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos