La nostra aportació a la Moneda Complementària EUROCAT

La nostra aportació a la Moneda Complementària EUROCAT

DIVENDRES PASSAT VAM ASSISTIR A LA PRESENTACIÓ DE l‘EUROCAT, diners sense interessos per finançar les PIMES catalanes’, com a patrocinadors de la mateixa, oferint el càtering de l’esmorzar a tots els assistents a les conferències que es van dur a terme al llarg del matí.

mesmes_eurocat (6)

Sota la pregunta “és convenient crear una moneda complementària per a Catalunya?” PIMEC i EUROCAT han dedicat aquesta trobada a compartir coneixements sobre la teoria i la pràctica de les monedes complementàries i a veure la seva viabilitat per Catalunya.

 

Entre els ponents, destaquem la participació de l’economista Bernard Lietaer, un dels pares de l’euro i actualment promotor de la creació de sistemes de pagament complementaris per al benefici de la societat; i la nostra amiga, Susana Martin Belmonte, economista membre de l’Institut de la Moneda Social i també promotora del EUROCAT.

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos