300 hamburgueses vegetals i 1000 xocolates

300 hamburgueses vegetals  i 1000 xocolates
Les fotos i la gent aquí!

EL 6 D’ABRIL VAM PODER GAUDIR D’UN CALORÓS DIA A TORREBONICA, on per segon any consecutiu, es va celebrar una gran festa familiar amb un munt d’activitats i tallers.

Organitzada per l’Ajuntament de Terrassa, diverses associacions i cooperatives, entre les quals la gent de +MÉS Eficiència Social no podia faltar, ens vam ajuntar per commemorar el Dia Mundial de la Salut.

Des de la cooperativa, vàrem convidar a una xocolatada, amb la participació de més de 1200 persones. Hi va haver qui va repetir, i diverses vegades! I per als més esportistes, que havien arribat en bici o a peu, els vam mitigar la pujada a Torrebonica amb refrescos i aigua fresqueta.

L’àpat solidari també al vam fer nosaltres, amb un menú saludable, ric en proteïna vegetal i molt complet, del que sens dubte destaquem les exquisides botifarres de Taradell, sense sulfits -és a dir, sense conservants-, i l’èxit rotund de les

mini-hamburgueses de llegums i cereals, entre els grans i la canalla. Cal dir que qui va fer les botifarres i les hamburgueses va ser el nostre company Joan Carles, passant més de 4 hores sota un sol de justícia.

Més de 250 persones van gaudir de l’àpat amb nosaltres, per tan sols 4,5€ per menú, aportant a més el seu granet de sorra 50 cèntims que van destinats a El Rebost de Terrassa!

 

Tota una experiència que esperem repetir l’any que ve!

+Més
+Més
+Més
+Més
+Més
+Més
+Més
+Més
mesmes-DMS14
+Més
+Més

 

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos