Jugant amb aliments saludables

Jugant amb aliments saludables

31/03/2014  Aquest divendres 28 de març, des de la cooperativa +MÉS Eficiència Social hem dinamitzat una activitat dirigida als més petits, conjuntament amb els Paradistes del Mercat de la Independència, en aquestes instal·lacions i emmarcada dins dels actes que l’Ajuntament de Terrassa organitza amb motiu del Dia Mundial de la Salut.

mesmes-mercat

Sota el nom Juguem amb aliments saludables, els infants han pogut participar en dos tallers, a través dels quals es pretenia ensenyar que la proteïna vegetal és molt important per al nostre organisme. En el primer, han construït una piràmide d’aliments, amb l’ajuda de les nostres tècniques d’educació en el lleure; i en el segon, de la mà de les nostres tècniques en alimentació saludable, els infants han preparat crestes amb verdura i llegums, pizza amb bolonyesa vegetal i broquetes de fruita amb mel, que després se les han pogut menjar amb delit.

Una activitat que podem definir com reeixida, ja que la participació dels més petits ha superat les expectatives. A més, els nens i nenes han après que la proteïna vegetal també pot ser divertida. No ha sobrat ni un tros de pizza!

A l’esdeveniment hi van assistir a més dels infants, famílies i adults interessats i representants polítics de l’Ajuntament de Terrassa, entre d’altres, Manuel Pérez, Tinent d’Alcalde de l’ Àrea de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, i Joan Coma, Director dels Serveis d’Educació.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos