El Xef del Dia a Vacarisses

El Xef del Dia a Vacarisses

ELS INFANTS DE LES ESCOLES DE VACARISSES TAMBÉ CUINEN

A l’escola de Font de l’Orpina, els infants han participat durant tot el primer trimestre en un taller de cuina. D’aquesta manera, han pogut elaborar els aliments, amb la supervisió de la cap de cuina de l’escola, i han explicat als seus companys i companyes quina és la composició i la necessitat de menjar aquests aliments.

Podem dir que el resultat ha estat tan reeixit, que a partir de principis d’abril vam començar a fer el mateix al col·legi de Pau Casals, on esperem que els infants gaudeixin amb aquest taller, perquè “menjar també és Cuinar!

Per a + informació, fes click aqui.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos