Accions per promocionar l’alimentació saludable entre els infants

Accions per promocionar l’alimentació saludable entre els infants

JUGUEM AMB ALIMENTS SALUDABLES

Des de la cooperativa + MÉS Eficiència Social, us convidem a assistir a l’esdeveniment que tindrà lloc el proper divendres 28 de març a la tarda, al Mercat de la Independència de Terrassa, emmarcat dins de les activitats que l’Ajuntament de Terrassa dinamitza aquests dies, amb motiu del Dia Mundial de la Salut.

uguem amb aliments saludables

És una Acció que fem conjuntament amb l’Associació de paradistes del Mercat i l’Ajuntament de Terrassa, on els infants seran els protagonistes dels jocs relacionats amb una alimentació saludable, basada en la nova piràmide d’aliments presentada per la Generalitat.

Nom de l’activitat: ‘JUGUEM AMB ALIMENTS SALUDABLES’

Dia: 28/03/2014

Hora: 18.00 h.

Lloc: Punt d’Informació del Mercat de la Independència.

Descripció de l’activitat: Taller pels infants sobre Alimentació Saludable, que consta de dues parts. Una primera en què els nens i les nenes podran conèixer la nova piràmide dels aliments amb un joc, acompanyats per monitores. I una segona part, en la qual de la mà dels nostres cuiners, els infants podran realitzar un petit taller de cuina, on podran escollir entre tres opcions per cuinar: crestes amb verdura i llegums, pizza amb bolonyesa vegetal o broquetes de fruita.

Finalment, arribarà la part més desitjada pels més petits: menjar-se el plat que hagin realitzat.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos