Neix la cooperativa Més Eficiència Social

Neix la cooperativa Més Eficiència Social

El projecte es presentarà a Foment de Terrassa aquest dimarts a la tarda

Foment de Terrassa serà l’escenari aquest dimarts a les set de la tarda de la presentació de la cooperativa Més Eficiència Social.

L’acte constarà de dues parts. D’una banda, la presentació del projecte d’iniciativa social pensat per atendre als infants amb més i millors serveis, dins i fora de l’escola, projecte alimentari: ecològic, de producció integrada i de Km 0, projecte pedagògic que doni eines als adults per atendre als infants amb tot tipus de necessitats, projecte de consum responsable que incorpori un Mercat d’intercanvi a les Escoles de béns, serveis i coneixement.

També es presentarà la cooperativa sense ànim de lucre que tots els beneficis aniran a beques menjador. Han col·laborat a la constitució de la cooperativa des del COL·LECTIU RONDA,  la banca ètica FIARE, OIÑARRI. S’ha signat un conveni de col·laboració amb el Consorci Sanitari Terrassa i està en marxa el procés d’integració a la XARXA GEDI.

Aquesta part la presentarà en Joan Costa i Borràs Coordinador General de la Cooperativa.

D’altra banda, l’economista Susana Martín Belmonte, l’escriptora que ha publicat el llibre: “Nada está perdido”, farà la conferència ‘Una altra economia és possible?’.

La Torre del Palau – 5/ 5/ 2013

 

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos