Conveni amb el Consorci Sanitari de Terrassa

Conveni amb el Consorci Sanitari de Terrassa

+Més. Eficiència Social – Fundació Joan Costa i Roma (CST)

Hem signat un conveni de col.laboració al servei del  la nutrició i salut dels infants, a través del coneixement compartit que ofereix el Living Lab del Parc de Torrebonica.

El  passat 3 de maig, a les 13:15, el Sr. Manel Balcells, per la Fundació Joan Costa i Roma, i el Sr. Juan Carlos Gras, President de la Cooperativa +Més van signar el Conveni Marc de Col·laboració, a fi d’unir esforços per que el Living Lab del Projecte de Torrebonica. Aquest Conveni Marc ha de ser una eina de coneixement compartit al servei de la nutrició i salut de les escoles que gestioni +Més, a través de les seves AMPA, mestres, infants, famílies i professionals, i de les empreses d’innovació que s’ubiquin en el Parc de Torrebonica.

Cooperativa subvencionada per l'ORDRE EMO/250/2013, per al foment de les empreses cooperatives (Incorporació de socis de treball)

Logos